skip to Main Content

RH bureaustoel – tweedehands – zwart nieuw gestoffeerd – Extend 220

RH Extend 220

395,00 Excl. BTW

Vanaf477,95 incl. BTW
Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
Heeft u een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

Duurzaam en ergonomische bureaustoel

Kantelmechaniek

Nieuw gestoffeerd

Beschrijving

De RH Extend 220 is een gebruiksvriendelijke en ergonomische bureaustoel. Het is een goede beeldschermstoel en is geschikt voor kantoren, recepties of opleidingsomgevingen. De stoel is goed in en bij te stellen, zodat de stoel ook geschikt is voor meerdere gebruikers. De functies van de hendels zijn in de vorm van pictogrammen op de hendels weergegeven.

Duurzame kwaliteit

De stoel is erg slijtvast en is van hoogwaardige kwaliteit. Een stoel die in beginsel hoge kwaliteit biedt is uiteraard een duurzame stoel. We kunnen na reparatie of opnieuw stofferen een volgend leven geven aan de stoel.

Stoffering

De stoel is standaard in het zwart gestoffeerd met onze OPnieuw! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kunt u gebruik maken van onze stoffenkaart.

Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Extra informatie

Merk

RH

Conditie

Zo goed als nieuw

Zithoogte

40 – 51 cm

Hoogte lendensteun

17 – 24,5 cm

Zitdiepte

40 – 46 cm

Zithoek

+5 – (-) 8 graden

Rughoek

15 graden

Back To Top
×Close search
Zoeken