Content voor Ingelogde Gebruikers

  RH bureaustoel – tweedehands – zwart nieuw gestoffeerd – Extend 220

  Vanaf415,00 Excl. BTW

  Vanaf502,15 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓ Duurzaam en ergonomische bureaustoel

  ✓ Kantelmechaniek

  ✓ Nieuw gestoffeerd

  Beschrijving

  De refurbished RH Extend 220 is een gebruiksvriendelijke en ergonomische bureaustoel. Het is een goede beeldschermstoel en is geschikt voor kantoren, recepties of opleidingsomgevingen. De stoel is goed in en bij te stellen, zodat de stoel ook geschikt is voor meerdere gebruikers. De functies van de hendels zijn in de vorm van pictogrammen op de hendels weergegeven.

  Duurzame kwaliteit

  De stoel is erg slijtvast en is van hoogwaardige kwaliteit. Een stoel die in beginsel hoge kwaliteit biedt is uiteraard een duurzame stoel. We kunnen door middel van reparatie en/ of herstofferen een volgend leven geven aan de stoel.

  Stoffering

  De stoel is standaard in het zwart gestoffeerd met onze OPNIEUW! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Merk

  RH

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Zithoogte

  40 – 51 cm

  Hoogte lendensteun

  17 – 24,5 cm

  Zitdiepte

  40 – 46 cm

  Zithoek

  +5 – (-) 8 graden

  Rughoek

  15 graden

  Neksteun

  Ja, Nee

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Verhuur informatie

  Huur deze zwarte RH Extend 220 bureaustoel nu direct online! Door te huren betaal je maandelijks een vast bedrag zonder bijkomende (aanschaf)kosten, wel zo makkelijk! Huren is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken