Content voor Ingelogde Gebruikers

Duurzame projectinrichting voor Omnyacc Accountants & Adviseurs

Voor Omnyacc Accountants & Adviseurs is duurzaamheid een belangrijk speerpunt. Toen Omnyacc op zoek was naar een nieuw, passend interieur voor meerdere ruimtes, werd OPNIEUW! dan ook ingeschakeld. ‘We wilden een familiaire uitstraling, want zo gaan we ook om met onze klanten’, aldus Harold Steunebrink, partner van Omnyacc.

Eén loket

Alles werd tot in de details geregeld door één contactpersoon. ‘Op het moment dat je zoiets wilt wat wij willen, dan moet je vaak heel veel dingen opnieuw gaan uitleggen met verschillende aanbieders. Maar als je werkt vanuit één loket, worden die disciplines afgestemd. Ik zou OPNIEUW! zeker aanbevelen, met name vanuit die één-loket-gedachte’.

Circulariteit leeft

Het eindresultaat is volledig naar wens. Steunebrink: ‘Op het moment dat hier mensen komen, dan merk ik nu ook  dat mensen praten over de meubels van OPNIEUW!. De lampen zijn gemaakt van petflessen en de meubels zijn gemaakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Uiteindelijk wordt dat verhaal heel makkelijk overgenomen door onze eigen personeelsleden, die hier onze klanten ontvangen. Dat is heel mooi. Dan zie je ook dat het leeft binnen de samenleving, maar ook binnen ons bedrijf’.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze circulaire projectinrichting? Neem dan contact met ons op of kijk hier.

Scroll naar boven
Zoeken