Content voor Ingelogde Gebruikers
OPNIEUW!-sluisdeurtafel
OPNIEUW!-sluisdeurtafel
OPNIEUW!-akoestische-panelen
OPNIEUW!-sluisdeurtafel
OPNIEUW!-sluisdeurtafelOPNIEUW!-akoestische-panelenOPNIEUW!-sluisdeurtafel

Circulaire werkruimte voor Koninklijke Oosterhof Holman

Onlangs verzorgde OPNIEUW! de nieuwe, circulaire kantoorruimte van Koninklijke Oosterhof Holman-CEO Sander de Haan. De Haan had vanaf het begin een duidelijk plaatje voor ogen wat betreft de inrichting. “Wij zijn vorig jaar begonnen met een sessie om eens te kijken van ‘waar willen wij naar toe met deze kamer?’.  Ik heb daarin mijn wensen uitgesproken en uiteindelijk heeft OPNIEUW! aan de hand van die wensen een ontwerp gemaakt”, aldus De Haan.

Tafels van sluisdeuren

Hierna werd grondig gekeken naar welke circulaire materialen bij het concept zouden passen. “Als je kijkt naar de materialen die je hier ziet; de tafel is gemaakt van een oude sluisdeur. We hebben een aantal lampen, die zijn gemaakt van gerecycled plastic. En ook de achterwand is toegepast in PET-flessen”.

Korte communicatielijnen

De Haan is dan ook positief over de samenwerking met OPNIEUW!. “Ik zou OPNIEUW! graag aan willen bevelen bij andere partijen, met name door de samenwerking en de korte communicatielijnen, maar ook doordat zij heel goed de wens van de klant om kunnen zetten naar een ontwerp. Je hebt uiteindelijk één partij die, van het ontwerp tot en met de realisatie, het gehele proces beheerst”, concludeert De Haan tevreden.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze circulaire projectinrichting? Neem dan contact met ons op of kijk hier.

Scroll naar boven
Zoeken