Content voor Ingelogde Gebruikers
Bowinn-vergaderruimte
Bowinn-vergaderruimte
OPNIEUW!-bureau
Bowinn-vergader-close
Bowinn-vergaderruimteOPNIEUW!-bureauBowinn-vergader-close

Circulaire projectinrichting voor Bowinn

Toen Bowinn toe was aan nieuwe kantoormeubelen, schakelde directeur Martin van der Veen OPNIEUW! in. Van der Veen: “Wij zijn een centrum voor innovatie. Dat betekent dat we ons bezig houden met circulaire materialen. Vandaar onze logische keuze dat wij bij OPNIEUW! terechtkwamen”.

Het karakteristieke jaren ’30 pand werd dan ook volledig ingericht door OPNIEUW!, waarbij rekening gehouden werd met het behoud van de industriële look van het oude pand. “Eigenlijk heeft OPNIEUW! niet alleen gekeken naar ‘welke meubels plaatsen we?’, maar ook naar de totaalinrichting, om de juiste sfeer te krijgen”, stelt Van der Veen.

Afstand tot de arbeidsmarkt

Het volledige proces werd uitgevoerd door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Wanneer Van der Veen terugblikt op het totaalproces, zegt hij: “Dat de meubels gemaakt zijn door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, dat is voor mij een plus. Deze mensen zijn zo waardevol”. Van der Veen kijkt dan ook met een goed gevoel terug op de samenwerking met OPNIEUW!. “Het proces is hartstikke goed verlopen”.

Circulair denken

“Als je gaat voor circulair denken, en ik denk ook dat het binnen het bedrijfsleven goed past; laat gewoon zien wie je bent. Dat je gebruik maakt van circulaire materialen en dat je ook het sociale karakter omarmt, want iedereen hoort erbij in onze maatschappij. Ik denk dat je dan een topondernemer bent”, concludeert Van der Veen tevreden.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze circulaire projectinrichting? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Scroll naar boven
Zoeken