Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulaire inspiratieruimte Watertoren Hillegom!

OPNIEUW! en AW Groep hebben de handen ineen geslagen bij de circulaire inrichting van de watertoren te Hillegom. AW Groep heeft het pand ontworpen met de waarde voor Watertoren Bollenstreek, maar wilde ook waarde creëren en dat doet ze aan de hand van de SDG’s; de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen.

Ontworpen om je creativiteit een boost te geven

AW groep en OPNIEUW! zijn samen de uitdaging aan gegaan om de Watertoren Bollenstreek om te toveren tot een creatieve inspiratieruimte. “Door de actieve samenwerking hebben we een bijdrage kunnen leveren aan circulariteit binnen deze plek.” aldus Lars Bouwman. Dit project is uitgevoerd aan de hand van SDG’s; de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Het eindresultaat spreekt voor zich; een compleet circulaire creatief paradijs!

Hergebruikte materialen 

Voor de make over zijn veel materialen gebruikt die oorspronkelijk uit de watertoren kwamen. Dit is gedaan als knipoog naar het 96 jarige verleden waarbij de watertoren altijd als een paal boven water is blijven staan. Zo zijn er schommels gemaakt uit oude traptreden, boekenplanken die worden ondersteund door oude traprelingen en natuurlijk is dit verder aangevuld met circulaire materialen vanuit OPNIEUW!.

Meer weten?

Nieuwsgierig naar onze circulaire projectinrichting en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op en/of bekijk onze circulaire oplossingen.

Scroll naar boven
Zoeken