Content voor Ingelogde Gebruikers
De Ondernemer Rabobank

OPNIEUW! te zien in online serie ‘sterke schakels’

OPNIEUW! te zien in online serie ‘Sterke schakels’

20 oktober 2021 door Jeroen Slagboom

Onlangs waren Naomi van As en Ellen Hoog namens de Rabobank en De Ondernemer te gast bij OPNIEUW!. Er werden opnames gemaakt voor de online serie ‘Sterke schakels’. Sterke schakels is een online serie waar de Rabobank en De Ondernemer op zoek gaan naar ondernemers die op basis van samenwerking, innovatie of duurzaamheid aantonen dat zij elkaar sterker maken.

Samenwerken in de circulaire keten

In deze aflevering stond de samenwerking van OPNIEUW!, Omnyacc en MOA centraal. De bedrijven werken samen in een keten waar circulariteit en sociaal ondernemerschap centraal staan.

Douwe jan vond in Sipko(directeur MOA) een ondernemer met dezelfde visie over sociaal ondernemerschap. Dit resulteerde in een samenwerking tussen beide. MOA heeft mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt, een aantal daarvan zijn nu gedetacheerd bij OPNIEUW!.

OMNYACC is een adviesbureau met 8 vestigingen verspreid over Friesland en Noord Holland. Elke vestiging is volledig ingericht met OPNIEUW! kantoormeubilair. Harold Steunebrink zegt hierover het volgende,

‘’Alles is bestickerd met OPNIEUW bv, normaal gesproken doe je dat niet, maar gezien het concept en de bijdrage aan de maatschappij vinden we het allemaal heel erg prettig’’

Opnamedag

Maandag 6 september is er vanaf het begin van de ochtend tot in de loop van de middag videomateriaal geschoten. Een professionele cameraploeg bracht de samenwerking tussen de partijen in beeld. Hierbij werd alles enthousiast gepresenteerd door Olympisch goud winnaressen  Naomi van As en Ellen Hoog. Dit alles resulteerde in een mooie visuele weergave van de circulaire samenwerking tussen OPNIEUW!, MOA en OMNYACC.

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de video via de onderstaande link

De ondernemer Rabobank

Jeroen Slagboom

Scroll naar boven
Zoeken