Content voor Ingelogde Gebruikers
Retourneren OPNIEUW!

Opkoper van kantoormeubilair met een sociaal hart

Opkoper van kantoormeubilair met een sociaal hart

21 oktober 2021 door

OPNIEUW! is opkoper van kantoormeubilair, met een sociaal hart. Wij geven kantoormeubilair een tweede leven en geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op werk. Op deze manier dragen we bij aan een circulaire economie, waar ecologische en sociale winst hand in hand gaan. Benieuwd naar onze opkoopservice? Lees hier wat onze opkoopservice uniek maakt!

Ecologische winst

OPNIEUW! is een circulaire onderneming, dit betekent dat OPNIEUW! grondstoffen opnieuw gebruikt als input voor een nieuw product. Bijdragen aan een schonere wereld vinden wij erg belangrijk, daarom boren wij geen nieuwe grondstoffen aan voor de producten die wij ontwikkelen. Het kantoormeubilair dat wij opkopen upgraden wij en bieden wij vervolgens weer als nieuw aan.

Sociale winst

Bij OPNIEUW! draait het niet alleen om een schonere wereld, maar daarnaast geven we ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een toekomst. Het team van OPNIEUW! bestaat uit vakmensen die in de productievestiging een nieuwe kans krijgen. Laat je het kantoormeubilair opkopen door OPNIEUW!, dan draag je direct bij aan de toekomst van deze groep mensen.

Ophalen door heel Nederland

OPNIEUW! is gevestigd in Buitenpost, een dorp in het mooie noorden. Dat neemt niet weg dat wij het hele land door gaan om kantoormeubilair op te halen. Onze transportafdeling is van Maandag tot en met vrijdag op de weg om kantoormeubilair op te halen. Daarnaast vinden we het niet erg om vrijblijvend kantoormeubilair te bezichtigen.

De waardescan

Doormiddel van onze waardescan kunnen wij binnen 48 uur een prijsvoorstel doen voor kantoormeubilair. De klant hoeft alleen maar een aantal foto’s te maken van het kantoormeubilair en de aantallen op te geven, en binnen 48 uur weten we wat de inboedel waard is!

Bij OPNIEUW! vinden we het belangrijk dat de klant volledig ontzorgd wordt tijdens het opkoopproces. Wil je meer informatie over onze opkoopservice? Kijk hier voor meer informatie.

opkoper kantoormeubilair
Retourneren OPNIEUW!

Scroll naar boven
Zoeken