Content voor Ingelogde Gebruikers

Heb jij nog (bureau)stoelen die moeten worden gestoffeerd?

Naast de revitalisatie is het mogelijk om de kussens in onze eigen stoffeerderij te stofferen! Door de nieuwe stoffering krijgt de stoel weer een frisse uitstraling. Door het kiezen van een andere stof of kleur, krijgt de stoel gelijk weer een eigentijdse look.

Wat is OPNIEUW! herstofferen?

Meubilair herstofferen past binnen de R van Refurbish en is een uitstekende circulaire oplossing voor bureaustoelen of ander meubilair.

Bureaustoelen zijn onderhevig aan slijtage en het kan daarom voorkomen dat de stof kapot gaat. In plaats van het vervangen van de stoelen is het maatschappelijk verantwoord om de stoelen opnieuw te stofferen. Het opnieuw stofferen van meubilair levert een grote kostenbesparing op ten opzichte van nieuwkoop en is bovendien circulair.

Vakmanschap

We kunnen vertrouwen op jarenlange ervaring in het vak van stoffering. Door gebruik te maken van natuurlijk materiaal en innovatieve technieken zorgen we voor een nieuwe waarde aan je meubilair. Daarbij is alles mogelijk; we bieden een ruime keuze uit verschillende stoffen en leersoorten. Daarnaast is het ook mogelijk om eigen stof aan te leveren! 

Voordelen van herstofferen

Waarom kiezen we voor het opnieuw stofferen van meubilair en wat kunnen we betekenen voor jou:

Je meubilair gaat langer mee en hoeft niet weg
Je meubilair is naar wens te stofferen en zo kun je je meubilair een nieuw aangezicht geven
Je zorgt voor een kostenbesparing
Je hebt 3 jaar garantie op de stoffering

Scroll naar boven
Zoeken