Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire bank ‘Houston’

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Bewust duurzame keuze

  ✓Het product is gemaakt van afvalstromen

  ✓Comfortabel

  Beschrijving

  Deze circulaire bank ‘Houston’ is een comfortabele akoestische bank voor in bijvoorbeeld een ontvangsthal of overlegruimte. De bank is gemaakt van hergebruikte materialen, waardoor je bij aankoop van deze bank bijdraagt aan een circulaire economie! Zo zijn de akoestische wanden gemaakt van oude bureaubladen en gerecycled wol. Doordat de wanden akoestisch zijn kun je in alle rust overleggen. De pootjes van de bank zijn gemaakt van bamboe.

  De bank is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor deze geschikt is voor in iedere werkomgeving. Voor een overzicht van de kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over dit product kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Zelf te bepalen

  Materiaal

  Gerecyclede bureaubladen, Bamboe, gerecycled wol

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken