Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulaire cactus van NS-treinvloer & PET-flessen

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

✓Circulair akoestisch product

✓Product met meerdere functies

✓Verscheidene kleuren mogelijk

Beschrijving

Het frame van de circulaire cactus van NS-treinvloer & PET-flessen is gemaakt van de treinvloer van een Sprinter SGM treintoestel. De cactus zelf is gemaakt van petfles materiaal en zorgt voor het verbeteren van de akoestiek in een ruimte. Daarbij is het ook bestemd als decoratieve oplossing.

De circulaire cactus van NS-treinvloer & PET-flessen is verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor een overzicht van alle kleuren en materiaalspecificaties kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze OPNIEUW! Bibliotheek waar je o.a. de 3D sketchup tekeningen kunt vinden van de circulaire cactus. Klik hier voor de link naar onze OPNIEUW! Bibliotheek.

Voor meer informatie over deze cactus kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

 

De circulaire cactus is ook beschikbaar met bijpassende vaas:

Productconditie

Nieuw circulair

Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Conditie

Nieuw circulair

Materiaal

Gerecyclede PET-flessen, NS-treinvloer

Hoogte

140 cm

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Circulaire cactus van NS-treinvloer & PET-flessen
Circulaire cactus van NS-treinvloer & PET-flessen
Circulair akoestisch product Product met meerdere functies Verscheidene kleuren mogelijk