Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulaire prullenbak ‘Milaan’

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Andere suggesties…

Voordelen

✓Bewuste duurzame keuze

✓100% gemaakt van gerecycled plastic

✓Onderhoudsvrij

Beschrijving

Deze circulaire prullenbak ‘Milaan’ is volledig gemaakt van onderdelen van afgedankte meubels, zoals rugkappen van bureaustoelen. Door het gebruik van gebruikte en afgedankte producten als grondstof voor deze meubels, kies je bij gebruik van deze prullenbak voor een circulair en duurzaam product.

Omdat deze prullenbak gemaakt is van gerecycled plastic, is de prullenbak vrij van onderhoud. Ook geeft het geen splinters en kan de prullenbak niet rotten door bijvoorbeeld vocht. Je kan de prullenbak dus ook gerust buiten zetten!

De prullenbak bevat een deksel met gekleurde aluminium plaat, die scharnierend geopend kan worden. Er zijn verschillende varianten leverbaar van de prullenbak; paper (blauw), plastic (oranje), organic (groen), waste (grijs), cups (geel). 

Bekijk hier ook onze vergelijkbare prullenbak ‘Verona’.

Het ontwerpen en produceren van meubilair van gerecycled plastic biedt oneindig veel mogelijkheden. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook een tafel met banken. Dit is een variant die we standaard aanbieden, vraag gerust naar meer mogelijkheden!

Productconditie

Nieuw circulair

Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Conditie

Nieuw circulair

Kleur

Zwart

Hoogte

70 cm

Breedte

35 cm

Lengte

35 cm

Diameter opening

20 cm

Inhoud

65 liter

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Circulaire prullenbak 'Milaan'
Circulaire prullenbak 'Milaan'
Bewuste duurzame keuze 100% gemaakt van gerecycled plastic Onderhoudsvrij