Content voor Ingelogde Gebruikers

  Akoestische vrijstaande wand ‘Rome’

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Duurzaam nagalm reduceren

  Gemakkelijk te verplaatsen

  Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen

  Beschrijving

  De akoestische wand ‘Rome’ voor vrijstaande plaatsing word voor jou op maat gemaakt. Je kunt de breedte en hoogte aan ons doorgeven, zodat wij je het perfecte product op maat kunnen aanbieden. De hoeken worden bewerkt en rond gemaakt.

  Duurzaam akoestische wand

  Stoffering: Bestaat uit gerecyclede wol en is in 28 kleuren verkrijgbaar.

  Plaatsing: De akoestische vrijstaande wand word door ons voorzien van grijze poten, de hoogte van de poten is 1 cm. Dit houdt het design minimaal en scherp.  Eventueel kunnen bovenstaande poten worden voorzien van wielen met rem. Deze zullen 6 cm toevoegen aan de hoogte.

  Werking: Het doel van de akoestische wand is het reduceren van de nagalm. Het reduceren van nagalm in combinatie met de vermindering van hinderlijk geluid tussen werkplekken/ruimtes onderling kan productiviteit verhogen. Tevens is de akoestische wand geschikt als privacy oplossing.

  De akoestische gestoffeerde producten van OPNIEUW! worden duurzaam vervaardigd; waarbij het frame gemaakt is van gerecyclede oude bureaubladen en de akoestische vulling bestaat uit gerecyclede oude kleding.

   

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Minimale hoogte

  80 cm

  Minimale breedte

  80 cm

  Dikte

  5 cm

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken