Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulaire akoestische goalpostwand ‘Parijs’

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

✓Duurzame en akoestische oplossing

✓Gemaakt van 100% gerecycled materiaal

✓Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen

Beschrijving

Onze volledig circulaire goalpostwand ‘Parijs’ is ideaal om twee werkplekken van elkaar te scheiden of om een akoestische wand te creëren. Op deze manier kun je rustig werken en wordt de collegiale geluidshinder beperkt. Een circulair akoestische wand voor vrijstaande plaatsing. De wand wordt op maat gemaakt met vier afgeronde hoeken, waarbij de breedte en hoogte per centimeter te bestellen is. 

De wand wordt volledig op maat gemaakt en de kleur is naar wens te bepalen. Hierdoor is de goalpostwand altijd toepasbaar in jouw werkomgeving!

Duurzaam vervaardigd

Stoffering: Bestaat uit gerecyclede wol en is in 28 kleuren verkrijgbaar.

Plaatsing: Het scherm wordt voorzien van een frame op platte poten. De poten hebben een hoogte van ca. 1 cm. Het scherm is traploos in hoogte te verstellen. De hoogte van het onderkant van het scherm is ca. 35 cm en is verstelbaar tot ca. 65 cm.

Optioneel: De poten kunnen worden voorzien van wielen met rem. Hierdoor wordt het scherm extra verhoogd met ca. 6 cm.

Werking: Het reduceren van de nagalmtijd in een ruimte in combinatie met de vermindering van hinderlijk geluid tussen werkplekken/ruimtes onderling. Tevens bestemd als privacy oplossing.

De 3D SketchUp tekeningen van deze goalpostwand kun je vinden in onze OPNIEUW! Bibliotheek

De akoestische gestoffeerde producten van OPNIEUW! worden duurzaam vervaardigd; het frame gemaakt is van gerecyclede oude bureaubladen en de akoestische vulling bestaat uit gerecyclede oude kleding.

Productconditie

Nieuw circulair

Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Conditie

Nieuw circulair

Minimale hoogte

40 cm

Minimale breedte

40 cm

Dikte

5 cm

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Circulaire akoestische goalpostwand 'Parijs'
Circulaire akoestische goalpostwand 'Parijs'
Duurzame en akoestische oplossing Gemaakt van 100% gerecycled materiaal Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen