Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire plantenbak van bamboe met PET-fles sanseveria’s

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Gemaakt van hergebruikte en gerecyclede producten

  PET-fles zorgt voor een reductie van omgevingsgeluiden

  Bamboe genereert 35% meer zuurstof dan een gelijk volume bomen

  Beschrijving

  Deze circulaire plantenbak is een van de circulaire oplossingen die wij aanbieden. De plantenbak is namelijk gemaakt van hergebruikte en gerecyclede producten; de plantenbak zelf is gemaakt van bamboe en de sanseveria’s zijn gemaakt van PET-flessen. Door het gebruik van hergebruikte producten als grondstof voor deze plantenbak, kies je bij aankoop van deze plantenbak voor een circulair en duurzaam product!

  De sanseveria’s hebben, naast het duurzame karakter, ook een goede akoestische meerwaarde voor in de werkomgeving, doordat deze zorgen voor een reductie van de omgevingsgeluiden.

  De plantenbak wordt afgewerkt in een te bepalen kleur. Optioneel kan de plantenbak uitgevoerd worden met echte sanseveria’s zonder meerprijs. Tegen een meerprijs kan de plantenbak uitgevoerd worden in andere houtsoorten en eventueel stoffering.

  De 3D SketchUp tekeningen van de bamboe plantenbak met sanseveria’s kun je vinden in onze OPNIEUW! Bibliotheek. Klik hier voor de tekeningen.

  Voor meer informatie over dit product kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Hoogte zonder plant

  79 cm

  Hoogte met plant

  156 cm

  Breedte

  121 cm

  Diepte

  30 cm

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken