Content voor Ingelogde Gebruikers
Hoe Werkt Het OPNIEUW! Donatienetwerk

Uitbreiding eigenaren OPNIEUW!

Uitbreiding eigenaren OPNIEUW!

19 oktober 2021 door Jeroen Slagboom

Dinsdag 5 Oktober werd het nieuws bekend gemaakt; Kees Noordmans en Rick Bremer zijn officieel mede-eigenaren van OPNIEUW!. Kees en Rick helpen Douwe Jan Boersma al een aantal jaren met het besturen van het circulaire bedrijf, nu kunnen de mannen vol trots zeggen dat ze mede-eigenaar zijn van OPNIEUW!.

Douwe Jan Boersma heeft OPNIEUW! opgericht in 2017. Het bedrijf heeft een stormachtige groei doorgemaakt de afgelopen jaren. Veel gelukkige klanten en een bedrijfsuitbreiding later is het nu tijd voor uitbreiding van de eigenaren van OPNIEUW!.

Uitbreiding eigenaren OPNIEUW!

Kees is opgegroeid in het Friese Burgum. Na zijn studie bedrijfskunde aan de universiteit is hij werkzaam geworden bij OPNIEUW!. Bij OPNIEUW! ging Kees gelijk aan het werk als bedrijfsleider, inmiddels vervult hij deze functie al drie jaar uitermate succesvol.

Kees: ‘We maken bijzondere meubels met een bijzondere groep mensen, dat maakt mijn werk leuk!’

Rick werkt inmiddels twee en een half jaar bij OPNIEUW!. Hij is begonnen als flexwerker tijdens zijn studie aan de universiteit. Inmiddels is Rick uitgegroeid naar assistent teamleider en zorgt hij er samen met Kees voor dat alles op rolletjes verloopt.

Rick: ‘Ik vind het mooi om te zien hoe wij nieuwe waarde geven aan de producten die wij aanbieden!’

Benieuwd naar ons hele team? Bekijk hier ons enthousiaste team met passie voor duurzaam!

Jeroen Slagboom

Scroll naar boven
Zoeken