Content voor Ingelogde Gebruikers

Kabelmanagementset

55,00 Excl. BTW
66,55 incl. BTW

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

✓Duurzame keuze

✓Opgeruimde werkplek

✓Geen belemmering bij verstellen van je bureau

Beschrijving

Koop je een bureau of heb je al een bureau? Kabelmanagement is niet te missen. Wij hebben voor jou een duurzame kabelmanagementset samengesteld. De set biedt een compleet pakket van producten om kabels op jouw werkplek netjes weg te werken.

Inhoud set

1x Kabelgoot

1x Stekkerblok

1x Cable grip kabelgoot

De kabelgoot zorgt ervoor dat de kabels en stekkers netjes worden weggewerkt, waardoor je een nette, circulaire werkplek creëert. Daarnaast beweegt de kabelgoot mee met de hoogte van je bureau, waardoor er geen belemmeringen zijn bij het verstellen. Het stekkerblok wordt in de kabelgoot onder het bureau gelegd en is te verkrijgen met drie of vier 250V aansluitingen. Met de cable grip kabelgoot kunnen jouw kabels makkelijk onder het bureau gevestigd worden.

Duurzaam

De kabelmanagementset wordt refurbished aangeboden. Hierdoor draag je met de aankoop bij aan een schonere wereld.

Voor specifieke wensen omtrent kleur of aantal aansluitingen bij het stekkerblok kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72, afhankelijk van de voorraad in de circulaire markt. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Productconditie

Zo goed als nieuw

Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

Extra informatie

Conditie

Zo goed als nieuw

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Kabelmanagementset
Kabelmanagementset
Duurzame keuze Opgeruimde werkplek Geen belemmering bij verstellen van je bureau

55,00 Excl. BTW