Content voor Ingelogde Gebruikers
OPNIEUW!-treinzit
OPNIEUW!-treinzit
OPNIEUW!-kantoorinrichting
OPNIEUW!-vergadertafel
OPNIEUW!-wandakoestiek
OPNIEUW!-treinzitOPNIEUW!-kantoorinrichtingOPNIEUW!-vergadertafelOPNIEUW!-wandakoestiek

Bierbrouwer Heineken kiest voor OPNIEUW! as a service

Toen de Noord-Nederlandse afdeling van Heineken op zoek was naar een duurzame inrichting van de nieuwe kantoorlocatie, kwamen ze al snel bij OPNIEUW! terecht. Duurzaamheid heeft een hoge prioriteit bij de brouwer. ‘Ik denk dat de belangrijkste overeenkomst tussen Heineken en OPNIEUW! is dat we beiden duurzaamheid en circulariteit hoog op de agenda hebben staan’, zegt Frank Veerman, regiodirecteur Heineken Noord-Nederland.

Ontzorgend pakket

Het nieuwe kantoorpand werd in zijn geheel ingericht door OPNIEUW!. Van de ontwerptekeningen tot het leveren van het meubilair, Veerman zegt hierover: ‘OPNIEUW! bood ons een volledig pakket van ontwerp tot uitvoering tot service, op een manier die past bij onze bedrijfsvoering’.

Heineken heeft gekozen voor OPNIEUW! as a service; een constructie waarbij het kantoormeubilair gehuurd wordt tegen een vast bedrag per maand. Het onderhoud wordt gedaan door OPNIEUW!, waardoor het bedrijf volledig ontzorgd wordt.

Alles klopt

‘We zijn ontzettend enthousiast over het resultaat. De meubels zijn als nieuw, dus daarmee doet OPNIEUW! haar naam eer aan’, vertelt Veerman glimlachend. ‘OPNIEUW! kan ontzorgen en een invulling geven aan de duurzame agenda van bedrijven. Alles klopt. Het is van A tot Z hoe we het graag zien’.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze OPNIEUW! as a service? Neem dan contact met ons op!

Scroll naar boven
Zoeken