Content voor Ingelogde Gebruikers
Copijn-header
Copijn-header
Copijn
Copijn
Copijn
Copijn
Copijn-headerCopijnCopijnCopijnCopijn

Circulair maatwerk in het nieuwe pand van Copijn

Voor het nieuwe kantoorpand van Copijn mocht OPNIEUW! het interieur verzorgen. Copijn hecht veel waarde aan duurzaamheid en circulariteit, en dus was de match met OPNIEUW! snel gemaakt. “Voor ons is duurzaamheid geen modeterm, maar echt iets wat in het DNA zit van het bedrijf. Als je dat in je eigen werk heel belangrijk vindt, dan is het logisch dat je dat ook belangrijk vindt bij een nieuw te bouwen pand”, aldus Tjeerd van der Schee, directeur van Copijn.

Hergebruik van oude materialen

Tijdens het proces werd veel materiaal uit het oude pand gebruikt. Zo werden oude spanten uit het vorige pand vermaakt tot traptredes en werden plantenbakken gemaakt van het dakbeschot. Daarnaast zijn de bureaus gemaakt van treinplafonds. Van der Schee: “Het verhaal is prachtig, maar het ziet er ook gewoon heel mooi uit. De combinatie van de verschillende materialen, dat maakt dat het een schitterend eindresultaat heeft gegeven”.

Duurzaam bamboe

OPNIEUW! verzorgde het hele proces van concept tot productie en inrichting. De producten die niet door middel van hergebruik gemaakt konden worden, werden gemaakt van uiterst duurzaam bamboe. “Van A tot Z is OPNIEUW! de interieurpartij voor ons geweest. Ik zou jullie zeker aanbevelen”, aldus een tevreden Van der Schee.

 

Scroll naar boven
Zoeken