Content voor Ingelogde Gebruikers

RH lucht lumbaalpompje

33,00 Excl. BTW
39,93 incl. BTW

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

✓Geschikt voor RH Logic 300 en Logic 400

Beschrijving

Een lucht lumbaalpompje, ook bekend als een blaasbalgje, wordt gebruikt voor een lendensteun in je bureaustoel. Een lendensteun is een onderdeel van de rugleuning dat rekening houdt met de kromming van je lendenstreek (wervelkolom). De steun past zich optimaal aan aan de rug van de gebruiker.

Dit lucht lumbaalpompje is geschikt voor zowel de RH Logic 300 als de RH Logic 400 bureaustoel. Door middel van het pompje kan er lucht in de lucht lumbaalsteun gepompt worden. 

Voor meer informatie over dit product kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72 of een contactformulier invullen. 

Productconditie

Nieuw

Dit product is ongebruikt.

Extra informatie

Merk

RH

Conditie

Nieuw

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
RH lucht lumbaalpompje
RH lucht lumbaalpompje
Geschikt voor RH Logic 300 en Logic 400

33,00 Excl. BTW