Content voor Ingelogde Gebruikers
Upcycle Shop

OPNIEUW! producten in de NS-upcycle shop

OPNIEUW! producten in de NS Upcycle shop

10 november 2021 door

Zaterdag 7 november is de unieke NS-Upcycle shop geopend. In deze pop-up store zijn allemaal producten te vinden die gemaakt zijn van NS-treinmaterialen. Denk hierbij aan een lamp gemaakt van NS-treinborden of een bluetoothspeaker gemaakt van vloertegels en een oude omroepinstallatie. Ook OPNIEUW! is met haar unieke NS-producten aanwezig in de NS-Upcycle shop.

Circulariteit

Bij de NS staat circulariteit hoog in het vaandel. Vanuit deze visie wil de NS het gebruik van nieuwe grondstoffen zoveel mogelijk beperken, om zo bij te dragen aan een circulaire samenleving. Dit doen ze door samen met partners unieke producten van oude NS-materialen te maken. Eens per jaar worden al deze unieke producten uitgestald in de Upcycle Shop op Utrecht Centraal, om zo de circulaire producten te laten zien aan de buitenwereld.

OPNIEUW! producten

OPNIEUW! is een van de partners van de Nederlandse Spoorwegen. Bij OPNIEUW! worden verschillende producten gemaakt van NS treinmaterialen. In de Upcycle Shop zijn verschillende producten van OPNIEUW! te zien. Zo zijn de circulaire fauteuil , de NS-treinzit en de verrijdbare tafel van NS-instaptreden te zien in de shop. Dit zijn allemaal unieke circulaire producten met een eigen verhaal. Een mooie kans om de circulaire samenwerking met de NS te laten zien aan Nederland!

Ben je benieuwd naar de NS- Upcycle shop? Bekijk hier de video!

Upycle Shop NS
Upycle Shop NS
NS Upcycle Shop
Upycle Shop NSNS Upcycle Shop
Upcycle shop

Scroll naar boven
Zoeken