Content voor Ingelogde Gebruikers
Open Dag OPNIEUW!

Open dag OPNIEUW! groot succes

Open dag OPNIEUW! groot succes!

19 oktober 2021 door

Op Zaterdag 25 september vond de open dag van OPNIEUW! plaats. Van 14:00 tot 18:00 kon elke bezoeker circulaire inspiratie opdoen in het vernieuwde pand. Maar liefst 350 bezoekers hebben een kijkje achter de schermen genomen om het circulaire proces met eigen ogen waar te nemen. Hierdoor kunnen we spreken van een groot succes!

Uitbreiding OPNIEUW!

OPNIEUW! heeft sinds de oprichting in 2019 een stormachtige groei doorgemaakt. Deze groei zorgde ervoor dat het pand al snel te klein werd. Dit resulteerde in een uitbreiding van maar liefst 4500 vierkante meter. In het nieuwe gedeelte is onder andere de houtbewerking, de staalbewerking en het unieke circulaire café gevestigd. Tijdens de open dag werd het vernieuwde pand officieel geopend door wethouder Harjan Bruining en directeur Douwe Jan Boersma.

Kijkje in het circulaire proces

Tijdens het open huis kreeg elke bezoeker de unieke kans om een kijkje in het circulaire proces van OPNIEUW! te nemen. De rondleidingen werden eigenhandig verzorgd door Douwe Jan Boersma en bedrijfsleiders Kees Noordmans en Rick Bremer. Bezoekers werden meegenomen van de stoffeerafdeling tot aan de metaalbewerking. Op elke afdeling waren onze experts druk bezig met het demonstreren van hun unieke vaardigheden. De rondleiding eindigde in het circulaire café, waar iedereen kon genieten van een hapje en een drankje.

Open Dag OPNIEUW!
Open Dag OPNIEUW!
Open Dag OPNIEUW!
Open Dag OPNIEUW!
Open Dag OPNIEUW!Open Dag OPNIEUW!Open Dag OPNIEUW!

Circulaire inspiratie

Tijdens de open dag ontvingen bezoekers dé Circulaire Gids. Hierin wordt de noodzaak van een circulaire economie gevisualiseerd en wordt er inzicht gegeven in circulaire oplossingen voor de werkomgeving. Een uniek inspiratieboek dat nog nooit eerder in Nederland is uitgebracht!

Douwe Jan: ‘Prachtig om op deze manier zoveel mensen te mogen bereiken met onze circulaire boodschap. We kijken terug op een geslaagde dag met een mooie opkomst en veel positieve reacties van de bezoekers. We zijn trots op de groei van het bedrijf en wat we met het team voor elkaar hebben gekregen. Op naar een mooie toekomst!’

Open dag OPNIEUW!

Scroll naar boven
Zoeken