Content voor Ingelogde Gebruikers

Meubilair abonnementen, betalen voor het gebruik

Meubilair verhuur abonnementen, betalen voor het gebruik

25 mei 2022 door

Je hebt het vast al eens eerder gehoord: het huren van meubilair. Maar ben je ook bekend met verhuurabonnementen? Tegenwoordig is bijna alles wel te huur, van wasmachines tot aan vloerkleden. In deze blog bespreken we de voordelen van het huren. Benieuwd naar wat het allemaal inhoudt? Lees dan snel verder!

Wanneer kies je voor huren?

Huren kan op verschillende momenten van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing, de opstart van een nieuwe onderneming of een tijdelijke thuiswerkplek. Het is dan handig om het juiste meubilair bij de hand te hebben, zonder al te veel werk. Huren is vaak goedkoper op korte termijn dan op lange termijn, Toch kan het huren van producten op lange termijn veel voordelen met zich mee brengen.

De voordelen van huren

Huren is duurzaam

Door te huren geef je producten een tweede leven. Dit maakt dat huren een duurzaam proces is. Voor het produceren van nieuw meubilair zijn er nieuwe grondstoffen nodig. Zoals je misschien al weet zijn niet alle grondstoffen oneindig beschikbaar. Daarom is het belangrijk dat we streven naar een circulaire economie, een economie waarin producten en grondstoffen hergebruikt worden. Door het huren van meubilair draag je bij aan een circulaire economie.

Huren zorgt voor gemak

Huren is ideaal om tijdelijk over goed kwalitatief meubilair te beschikken. De levering wordt vaak door het bedrijf uitgevoerd, dit scheelt voor jou weer tijd én werk! Je hebt geen keuzestress welke type werkplek het beste is. OPNIEUW! heeft drie abonnementen vorm gegeven waarin de beste producten zijn geselecteerd.

Huren geeft je meer zekerheid

Door te huren, heb je geen onverwachte kosten. Raakt er bijvoorbeeld iets beschadigd? Of functioneert een product niet naar behoren? Dan lost het verhuurbedrijf dit vaak voor je op. Bij het huren van producten heb je namelijk vaak te maken met garantie. Daarnaast wordt het wekelijks/maandelijks te betalen bedrag van te voren voor je vast gesteld. Dit zorgt ervoor dat huren je meer zekerheid geeft.

Meubilair verhuur abonnement

Heb je liever geen keuzestress en ben je opzoek naar een complete werkplek? Dan is misschien het verhuurabonnement van OPNIEUW! iets voor jou! Wij bieden nu drie verschillende (werkplek) verhuurabonnementen. Dit kan handig zijn voor als je tijdelijk thuiswerkt of als er bijvoorbeeld tijdelijk meer werkplekken op kantoor nodig zijn. Daarnaast is het een geschikte manier om het meubilair voor een bepaalde periode uit te proberen!

Voor een standaard wekelijks bedrag heb jij de mogelijkheid om je ideale circulaire werkplek te huren. Voor elk budget is er een passende oplossing. Hoe langer je aan je huurabonnement zit, hoe goedkoper het abonnement voor je wordt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het gehuurde abonnement voor een bepaald bedrag over te kopen. Je krijgt de keuze uit drie verschillende verhuurabonnementen:

Thuiswerkplek Basic

In het Thuiswerkplek Basic abonnement heb je alles wat je nodig hebt voor een standaard werkplek. Het bevat een verstelbare (zit/sta) slinger bureau met een aluminium onderstel en bladkleur naar keuze en een ergonomische bureaustoel. Het bevat alles voor een goed functionerende werkplek.

Thuiswerkplek Compleet

Het Thuiswerkplek Compleet abonnement is net wat uitgebreider dan het Basic abonnement. Zo heb je een elektrisch (zit/sta) bureau met een aluminium onderstel en bladkleur naar keuze, een ergonomische bureaustoel met meer verstelbaar mogelijkheden en 2D armleggers. Het bevat alles voor een goed functionerende werkplek, met net dat beetje extra.

Thuiswerkplek Compleet+

Met het Thuiswerkplek Compleet+ abonnement kom je niks te kort. Deze werkplek geeft je de ideale ondersteuning. Het omvat een elektrisch (zit/sta) bureau met een wit of zwart onderstel en bladkleur naar keuze, een ergonomische bureaustoel met een extra neksteun en 4D armleggers. Dit pakket bevat alles voor een goed functionerende én ergonomische werkplek.

Basic Pakket
Basic Pakket
Compleet Pakket
Compleet+ Pakket
Basic PakketCompleet PakketCompleet+ Pakket

Scroll naar boven
Zoeken