Content voor Ingelogde Gebruikers

Hybride werken: de basis voor de toekomst

Daar waar voorheen thuiswerken eerder uitzondering was dan regel, is de tendens tegenwoordig volledig gekeerd. Thuiswerken is de laatste jaren in sneltreinvaart algemeen geaccepteerd, binnen vrijwel alle disciplines van kantoorwerkzaamheden.

Momenteel werken veel bedrijven hybride. Hybride werken staat voor het flexibel kiezen van de locatie waar gewerkt wordt. Met het oog op hybride werken lanceert OPNIEUW! twee vernieuwende concepten: Het Circulaire Ontmoetingskantoor en de whitepaper Circulair Thuiswerken.

Het Circulaire Ontmoetingskantoor

Het Circulaire Ontmoetingskantoor richt zich op de toekomst. Hoe zal het kantoor van de toekomst eruit komen te zien? Wat is de rol van thuiswerken binnen het kantoor van de toekomst? Eén ding staat voorop: circulariteit gaat steeds een grotere rol spelen in de kantoorwereld. Download nu gratis het kennisdocument Het Circulair Ontmoetingskantoor!

Whitepaper Circulair Thuiswerken

Nu thuiswerken is steeds meer de norm is, denken veel bedrijven en organisaties na over thuiswerkbeleid. Bij OPNIEUW! hechten we waarde aan onze ecologische voetafdruk, gekoppeld aan sociale winst. Benieuwd hoe jouw organisatie vanuit een verantwoorde houding ten opzichte van de wereld thuiswerkplekken kan realiseren? Download dan nu gratis de whitepaper Circulair Thuiswerken.

Edit_1_thuiswerken_OPNIEUW!-2
Scroll naar boven
Zoeken