Content voor Ingelogde Gebruikers

Instelinstructie Hag Futu

Zelf de Hag Futu instellen?

Stap 1 – Zithoogte

Met de knop links onder stel je de stoel zo hoog in dat je ongeveer een hoek van 90 graden tussen boven en onderbeen hebt. Als je van de stoel glijdt, stel de stoel dan iets lager in totdat je goed in balans bent.

Stap 2 – Zitdiepte

Door de knop rechts onder in te drukken stel je de zitdiepte in door de rugleuning naar achteren te schuiven. De zitting staat goed ingesteld als je comfortabel voor en achterover kunt bewegen.

Stap 3 – Lendesteunhoogte

Met de knoppen aan weerszijden onder aan de rugleuning stel je de lendesteunhoogte in. Zorg ervoor dat de lendesteun goed steun geeft aan je onderrug.

Stap 4 – Schommelfunctie

Met de schuifknop rechtsonder de zitting stel je eenvoudig de kracht van het schommelmechanisme in. Naar buiten toe versoepel je de functie, naar binnen toe verzwaar je die.

Stap 5 – Vergrendeling

Links onder de zitting bevindt zich de schuifknop waarmee je de stoel kunt vastzetten in de horizontale stand. De stoel kan in iedere gewenste stand worden vastgezet door stil te zitten. De losse stand is het meest ergonomisch. Misschien heel even
wennen, daarna is het juist extra comfortabel.

Stap 6 – 2D armleggers

Met de knop aan binnenzijde van de armleggers kun je de hoogte van de armleggers instellen. De armleggers zijn zonder knoppen gemakkelijk naar voor en achter te verschuiven

Scroll naar boven
Zoeken