Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire fauteuil Het NEST Basic

  1.995,00 Excl. BTW
  2.413,95 incl. BTW

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Volledig circulair

  ✓Uniek statement voor in iedere ruimte

  ✓Gelimiteerde oplage

  Beschrijving

  Deze circulaire fauteuil Het NEST is een comfortabele stoel door de ruime zitting met kussen. De fauteuil is een akoestische stoel door de ronde omheining. De omheining weert omgevingsgeluiden, waardoor de stoel geschikt is voor zowel ontspanning als geconcentreerd werken en/ of bellen. 

  Terug op het NEST

  Vijftien jaar geleden kleurde Nederland oranje. DsignMarking, een creatief bureau in Visual Branding, Wayfinding en Signing, ontwikkelde de oranje kuipen voor 285 bankfilialen van ING. ING heeft zijn interieur concept verandert en er was geen ruimte meer voor deze ‘Blobs’. Om het iconische concept een nieuwe toekomst te geven zijn wij een samenwerking aangegaan met DsignMarking. De ontwerpers gingen terug het ei in en vonden daar een warm en gelukmakend NEST.

  Limited edition

  Doordat de blobs na vijftien jaar opnieuw ingezet worden, is er een limiet aan verbonden. Het NEST is een even uniek als fraai statement in elk bedrijf of kantoor, maar ook een spannend object in een eigenzinnige woonkamer of voor buitengebruik. Het NEST is bijzonder en let wel, het is een gelimiteerde oplage, dus wees hier snel bij want op=op! 

  Circulair

  De kuip van het NEST komt rechtstreeks uit de ING bankfilialen. De poot voor binnengebruik is gemaakt van duurzaam bamboe hout en het kussen is gevuld met restsnippers schuim afkomstig uit onze eigen stoffeerderij. Het kussen is bekleed in de 100% gerecyclede stof Revyva Bouclé, in een kleur naar keuze

  Bekijk ook onze circulaire fauteuil Het NEST+, waarbij Het NEST gecoat is met een jeans coating of industrieel afval coating; Econcrete van Cooloo. Een duurzame afwerking van afval beton in diverse kleuren.

  Voor meer informatie over dit product kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72 of een contactformulier invullen.

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!, DsignMarking

  Conditie

  Nieuw circulair

  Materialen

  Recyclebare PU schil van ING, Gevlokt afval polyether, Gerecyclede stof

  Hoogte

  166 cm

  Breedte

  108 cm

  Diepte

  93 cm

  Frame

  Bamboe

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken