Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulaire stiltewerkplek van NS-coupédeur ‘Stiltecoupé’

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

✓Een rustige werkplek om geconcentreerd te werken

✓Het product is gemaakt van afvalstromen uit NS-treinen

✓Karakteristieke eyecatcher in elke werkomgeving

Beschrijving

Deze circulaire stiltewerkplek is gemaakt van NS-coupédeuren en heeft dan ook dezelfde uitstraling als de welbekende NS-trein. Deze treincoupédeuren met origineel messing beslag hebben jaren dienst gedaan aan reizigers van de Nationale Spoorwegen en zijn na hun welverdiende pensioen in onze stiltewerkplek geplaatst. Deze NS-coupédeuren zorgen voor een unieke uitstraling in elk kantoor.

De wanden van de stiltewerkplek zijn gemaakt van eurolight platen, die gevuld worden met 10 mm schuim aan beide kanten. Vervolgens wordt dit gestoffeerd in een kleur naar keuze voor een akoestische werking. De stiltewerkplek is aan de binnenkant voorzien van akoestisch materiaal, waardoor je ongestoord kunt bellen. De belcel is voorzien van lampen aan de binnenkant, ventilatie, zitplaats en een tafel. Op de foto’s zie je zowel een eenpersoons werkplek als een tweepersoonswerkplek. Maatwerk is voor deze werkplekken ook mogelijk. 

De 3D SketchUp tekeningen van deze stiltewerkplek voor één persoon kun je vinden in onze OPNIEUW! Bibliotheek

Deze circulaire werkplek kan op maat gemaakt worden. Neem hiervoor en voor meer informatie contact met ons op. Je kunt vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Productconditie

Nieuw circulair

Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Conditie

Nieuw circulair

Materiaal

NS-treinmaterialen

Hoogte

230 cm, 225 cm

Breedte

150 cm, 220 cm

Diepte

156 cm, 124 cm

Lampjes

Twee aan de binnenkant

Ventilatie

Inclusief

Zitje

In overleg

Tafeltje

In overleg

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Circulaire stiltewerkplek van NS-coupédeur 'Stiltecoupé'
Circulaire stiltewerkplek van NS-coupédeur 'Stiltecoupé'
Een rustige werkplek om geconcentreerd te werken Het product is gemaakt van afvalstromen uit NS-treinen Karakteristieke eyecatcher in elke werkomgeving