Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulair mospaneel ‘Reykjavik’

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

✓Duurzame keuze

✓100% echt mos

Beschrijving

Dit mospaneel ‘Reykjavik’ bestaat uit 100% mos. Deze wandbekleding oogt in iedere omgeving duurzaam,werkt akoestisch en is brandvertragend. Daarom is het een goede keuze om mee te nemen in jouw inrichting. De panelen zijn onderhoudsvrij, maar heeft ventilatie nodig. 

Het mospaneel is verkrijgbaar in de afmetingen Ø60 cm, Ø120 cm en als vierkant 60 x 60 cm. De ronde wandpanelen hebben een randafwerking, de vierkante panelen hebben geen randafwerking en zijn makkelijk koppelbaar. Het mospaneel Ø120 cm bestaat uit vier delen, die aan elkaar gekoppeld dienen te worden. 

Voor meer informatie over dit product of specifieke wensen omtrent afmetingen en uitvoeringen kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72 of een contactformulier invullen.

Productconditie

Nieuw circulair

Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Conditie

Nieuw circulair

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Circulair mospaneel 'Reykjavik'
Circulair mospaneel 'Reykjavik'
Duurzame keuze 100% echt mos