skip to Main Content

Tweedehands tafels

Je bent op zoek naar een goede tafel tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je gerevitaliseerde tweedehands tafels kopen. Bij aanschaf van een nieuwe tafel denken we niet gauw aan een tweedehandsje. Maar bestaande producten kunnen heel goed worden opgeknapt. Zo gunt OPNIEUW! het meubilair een nieuw leven en introduceren we de circulaire economie.

Tweedehands tafels zijn duurzaam en goedkoop verkrijgbaar bij OPNIEUW!. Er zijn verschillende varianten tafels. Denk bijvoorbeeld aan tweedehands bureau’s. Daarnaast kun je tweedehands kantinetafels bij OPNIEUW! vinden en ontvangsttafels.

Tweedehands bureau

Een tweedehands bureau is bij ons duurzaam en voordelig te koop. Daarbij zijn verschillende variaties te onderscheiden. Zo is er een vast bureau, waarbij de hoogte van het bureau vast staat en je daar geen verandering in kunt aanbrengen. Daarnaast bieden we ook instelbare bureau’s aan. Met een dergelijk bureau kun je de hoogte van het bureau aanpassen aan de gebruiker. Dit kun je doen door gebruik te maken van een inbussleutel. Vervolgens bieden we ook nog verstelbare bureau’s aan. Met zo’n bureau kun je de hoogte eenvoudig verstellen. Dit bureau kun je eenvoudig gebruiken op een flexplek. De laatste variatie is de elektrisch verstelbare bureau, waardoor je met een simpele druk op de knop de hoogte van het bureau kan verstellen. Hierdoor kun je eenvoudig staand en zittend werken afwisselen.

Tweedehands kantinetafel

Naast gebruikte bureaus kun je ook kantinetafels bij ons kopen. Daarbij hebben we een simpele variant, namelijk een vaste tafel. Daarnaast hebben we opklapbare kantinetafels of inklapbare kantinetafels. Deze tafels kun je daarom eenvoudig aan de kant schuiven.

Gebruikte ontvangsttafel

Daarnaast hebben we een assortiment aan tweedehands ontvangsttafels. Duurzaam en voordelig kom je zo aan je ontvangsttafels.

Kwaliteit tweedehands tafels

Uiteraard staan wij garant voor de kwaliteit van ons tweedehands kantoormeubilair. Het meubilair wordt bij binnenkomst gecontroleerd op beschadigingen en waar nodig worden onderdelen vervangen. De beschadigingen worden altijd bij het artikel omschreven, zodat je weet wat je koopt.

Contact

Het is te allen tijde mogelijk om vrijblijvend in contact te komen met ons. Je kunt een contactformulier invullen of vrijblijvend bellen naar 088 240 00 72.

Back To Top
×Close search
Zoeken