skip to Main Content

  RH bureaustoel – tweedehands – zwart nieuw gestoffeerd – Logic 400 XL

  Vanaf756,00 Excl. BTW

  Vanaf914,76 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Laat u terugbellen)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Beschrijving

  Voor intensief beeldschermwerk is de RH Logic 400 XL een uitstekende bureaustoel. De grotere broer van de RH Logic 400 heeft een bredere zitting dan de 400. De stoel heeft een ruim aantal instellingsmogelijkheden, waardoor je de stoel naar je eigen wensen kunt instellen. De vormgeving van de stoel zorgt ervoor dat de stoel je optimaal ondersteunt en comfortabel laat zitten.

  Milieuvriendelijk

  De RH serie is vanuit de fabrikant milieuvriendelijk opgebouwd. Zo is de stoel opgebouwd uit gerecyclede componenten, daarnaast is de stoel wederom goed recyclebaar. Wij geven een volgend leven aan de RH door deze volledig na te kijken en te repareren waar nodig.

  Ergonomische bureaustoel

  De RH Logic 400 XL is een ergonomische bureaustoel die voldoet aan de arbonormen. De stoel is voorzien van een luchtlumbaalsteun, waarmee je de steun vanuit de rug met lucht kunt opvullen naar wens.

  Stoffering

  De stoel is standaard in het zwart gestoffeerd met onze OPNIEUW! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kunt u gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

   

  Extra informatie

  Merk

  RH

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Zithoogte

  41 – 53 cm

  Hoogte lendensteun

  19,5 – 27 cm

  Zitdiepte

  55 cm

  Zithoek

  +7 – (-14) graden

  Rughoek

  17 graden

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  blank
  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken