Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished RH Logic 400 XL bureaustoel

  Vanaf716,00 Excl. BTW

  Vanaf866,36 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓ Duurzame keuze

  ✓ Voldoet aan de Arbonormen

  ✓ Opgebouwd vanuit een milieu-vriendelijk oogpunt

  ✓ Inclusief luchtlumbaalsteun voor de onderrug

  Beschrijving

  Voor intensief beeldschermwerk is de refurbished RH Logic 400 XL een uitstekende bureaustoel. De grotere broer van de RH logic 400 heeft een bredere zitting dan de 400. De stoel heeft een ruim aantal instellingsmogelijkheden, waardoor je de stoel naar je eigen wensen kunt instellen. De vormgeving van de stoel zorgt ervoor dat de stoel je optimaal ondersteunt en comfortabel laat zitten.

  Zie hier ook de RH Logic 400!

  Milieuvriendelijk

  De RH serie is vanuit de fabrikant milieuvriendelijk opgebouwd. Zo is de stoel opgebouwd uit gerecyclede componenten. Daarnaast is de stoel wederom goed recyclebaar. Wij geven een volgend leven aan de RH door deze volledig na te kijken en te repareren waar nodig.

  Ergonomische bureaustoel

  De RH Logic 400 XL is een ergonomische bureaustoel die voldoet aan de Arbonormen. De stoel is voorzien van een luchtlumbaalsteun, waarmee je de steun vanuit de rug met lucht kunt opvullen naar wens.

  Stoffering

  De stoel is verkrijgbaar met zwart gereinigde kussens of met zwart nieuw gestoffeerde kussens met onze OPNIEUW! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor specifieke wensen en/of meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

   

  Extra informatie

  Merk

  RH

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Zithoogte

  41 – 53 cm

  Hoogte lendensteun

  19,5 – 27 cm

  Zitdiepte

  55 cm

  Zithoek

  +7 – (-14) graden

  Rughoek

  17 graden

  Kussens

  Zwart gereinigd, Zwart nieuw gestoffeerd

  Neksteun

  Ja, Nee

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Verhuur informatie

  Huur deze RH Logic 400 XL bureaustoel nu direct online! Door te huren betaal je maandelijks een vast bedrag zonder bijkomende (aanschaf)kosten, wel zo makkelijk! Huren is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken
  NULL