Content voor Ingelogde Gebruikers

RH bureaustoel – tweedehands – zwart nieuw gestoffeerd – Extend 120

Vanaf273,00 Excl. BTW

Vanaf330,33 incl. BTW
Verwijder selectie
Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
Heeft u een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

✓ Duurzaam en ergonomische bureaustoel

✓ Kantelmechaniek

✓ Nieuw gestoffeerd

Beschrijving

De refurbished RH Extend 120 is een ergonomische en gebruiksvriendelijke bureaustoel. De RH Extend 120 is geschikt als beeldschermstoel en ook in kantoor, receptie en opleidingsomgevingen is de stoel zeer bruikbaar. De stoel is goed in te stellen. Hierdoor is de stoel geschikt voor verschillende gebruikers.

De RH Extend 120 is ook verkrijgbaar in een nieuwere versie, namelijk de RH Extend 220. De RH Extend 220 heeft meer instelmogelijkheden dan de Extend 120; de rug kan ook versteld worden met een druk op een van de knoppen, die aan de zijkant van de zitten bevestigd zijn:

Duurzaam

De stoel is van hoge kwaliteit en is erg slijtvast; dit garandeert een lange levensduur. Wij geven de stoel een nieuw leven door het vervangen van onderdelen en herstoffering.

Stoffering

De stoel is standaard in het zwart gestoffeerd met onze OPNIEUW! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

 

Extra informatie

Conditie

Zo goed als nieuw

Instelmogelijkheden

Armleggers, Hoogte instelbaar, Hoogte van de armleggers, Zitdiepte

Zithoogte

40 – 51 cm

Diepte

46 cm

Zitbreedte

46 cm

Rughoogte

62 cm

Breedte

44 cm

Neksteun

Ja, Nee

Wielen

Harde wielen, Zachte wielen

Verhuur informatie

Huur deze zwarte RH Extend 120 bureaustoel nu direct online! Door te huren betaal je maandelijks een vast bedrag zonder bijkomende (aanschaf)kosten, wel zo makkelijk! Huren is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

Scroll naar boven
Zoeken