Content voor Ingelogde Gebruikers

  HAG bureaustoel – tweedehands – zwart nieuw gestoffeerd – H04 7742

  HAG H04 7742

  Vanaf302,00 Excl. BTW

  Vanaf365,42 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓ Geschikt voor zowel kantoor- als projectwerkplekken

  ✓ Balanced Movement mechaniek

  ✓ In verschillende kleuren mogelijk

  Beschrijving

  Met deze HAG bureaustoel kun je altijd comfortabel zitten. De HAG H04 7742 is zeer geschikt voor kantoor- en projectwerkplekken. De stoel is gemakkelijk te verplaatsen door zijn lichte gewicht. De stoel heeft het Balanced movement mechaniek. Dit zorgt voor extra bewegelijkheid, zowel naar voren als naar achter. Door de gasveer op de HAG H04 7742 is het in hoogte verstellen gemakkelijk te doen.

  Stoffering

  De stoel is standaard in het zwart gestoffeerd met onze OPNIEUW! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Zithoogte

  39.0 – 51.5 cm

  Instelmogelijkheden

  Hoogte instelbaar

  Kleur

  Zwart

  Framekleur

  Grijs

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Verhuur informatie

  Huur deze zwarte HAG H04 7742 bureaustoel nu direct online! Door te huren betaal je maandelijks een vast bedrag zonder bijkomende (aanschaf)kosten, wel zo makkelijk! Huren is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken