skip to Main Content

BMA bureaustoel – tweedehands – zwart nieuw gestoffeerd – grijs aluminium frame – Axia Office

395,42 Excl. BTW

Vanaf478,46 incl. BTW
Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
Heeft u een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

Ergonomische

Comfortabel

Secondlife

Beschrijving

De BMA Axia Office is een tweedehands stoel die u volledig ondersteund tijdens het werken. De BMA Axia Office is erg geschikt voor dagelijks intensief gebruik en volledig naar eigen wens in te stellen. Deze stoel is een gebruikte stoel, met nieuw gestoffeerde kussens. Wij reinigen, controleren of herstofferen bureaustoelen totdat ze zo goed als nieuw worden bevonden. Wil je de BMA Axia Office tweedehands kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en kun je de stoel erg snel in huis hebben.

Stoffering

De stoel is standaard in het zwart gestoffeerd met onze OPnieuw! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kunt u gebruik maken van onze stoffenkaart.

Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Extra informatie

Zithoogte

44 – 56 cm

Zitbreedte

47 cm

Zitdiepte

47 cm

Hoogte

92 – 104 cm

Back To Top
×Close search
Zoeken