skip to Main Content

BMA bureaustoel – tweedehands – zwart nieuw gestoffeerd – Axia Pro

BMA Axia Pro

299,00 Excl. BTW

Vanaf361,79 incl. BTW
Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
Heeft u een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

Circulaire bureaustoel

Projectstoel

Geschikt voor intensief beeldschermwerk

Beschrijving

De Axia Pro is een tweedehands bureaustoel die we aanbieden in ons Nextlife programma. De stoel is een goede projectstoel waar je intensief beeldscherm werk op kunt verrichten. Je kunt op deze stoel voor lange tijd comfortabel op zitten.

Beeldschermstoel

De bureaustoel is eenvoudig in te stellen. De Axia Pro is verder geschikt voor bijna alle gebruikers. De eenvoudig maar toch ergonomische instellingen zorgen ervoor dat je goed kunt zitten en dat de kans op fout zitten wordt voorkomen. De bediening van de knoppen vind je aan beide zijden van de stoel.

Verschillen met de Office en Flex

De familieleden van de Pro zijn de Axia Office en de Axia Flex stoel.  De Axia Office is uitgerust met de meeste instelmogelijkheden en is een intensieve beeldschermstoel en de Flex is, zoals de naam het al zegt, een echt flexibel inzetbare stoel.

Stoffering

De stoel is standaard in het zwart gestoffeerd met onze OPnieuw! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kunt u gebruik maken van onze stoffenkaart.

Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

 

Extra informatie

Merk

BMA

Conditie

Zo goed als nieuw

Zithoogte

40 – 55cm

Rughoogte bereik

17 – 23 cm

Zitdiepte

38 – 48 cm

Zithoek

+ 5 – (-)14 graden

Gewichtsinstelling

40 – 135 kg

Back To Top
×Close search
Zoeken