skip to Main Content

  BMA bureaustoel – tweedehands – zwart nieuw gestoffeerd – Axia Flex

  BMA Axia Flex

  252,00 Excl. BTW

  Vanaf304,92 incl. BTW
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Duurzaam samengestelde bureaustoel

  Snel instelbaar

  Flexibel in te stellen

  Beschrijving

  De BMA Axia Flex is een stoel die geschikt is binnen call centra of achter een balie of een kassa. Verder is deze tevens geschikt voor industriewerkplekken of andere plaatsen waar wisselende gebruikers licht beeldschermwerk verrichten. De stoel is geschikt omdat de stoel eenvoudig is in te stellen en voor verschillende gebruikers snel instelbaar is.

  Flexwerkstoel

  De Axia Flex is een stoel die afgestemd is op het merendeel van de gebruikers en kun je eenvoudig instellen. De kans op fout zitten wordt hiermee geminimaliseerd.

  De bediening van de knoppen is enkelzijdig op de stoel. Ten opzichte van de Axia Pro behoeft de Flex geen gewichtsinstelling en ten opzichte van de Office is ook de wens voor een rughoekverstelling niet aanwezig. De Axia Pro is een projectstoel en de Axia Office een beeldschermwerkstoel. De Axia Flex is uitstekend inzetbaar op flexwerkplekken, zoals eerder benoemd.

  Stoffering

  De stoel is standaard in het zwart gestoffeerd met onze OPnieuw! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kunt u gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Merk

  BMA

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Zithoogte

  40 – 55cm

  Rughoogte bereik

  17 – 23 cm

  Zitdiepte

  38 – 48 cm

  Zithoek

  + 5 – (-)14 graden

  blank
  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken