Content voor Ingelogde Gebruikers

BMA bureaustoel – tweedehands – zwart gereinigde kussens – Axia Office

Huur vanaf 47,00

Verwijder selectie
Totaal: ( Dagen).
Retourneren in Dagen.
Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
Heeft u een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

Ergonomisch instelbaar met werkende mechanieken

Voldoet aan de NPR1813 en EN1335

Beschrijving

De BMA Axia Office bureaustoel is een fijne stoel met een juiste ergonomische ondersteuning. Je kunt er Arboverantwoord op zitten en de stoel naar jouw wens instellen. Het is een gebruikte bureaustoel in een zeer goede staat. Wij reinigen, controleren en herstofferen onze bureaustoelen totdat ze zo goed als nieuw worden bevonden. Wil je een bma axia office tweedehands kopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres en kun je de stoel erg snel in huis hebben. De stoel is zwart en heeft ergonomisch instelbare mechanieken. De Office is de oudere variant van de Axia 2.2. Specifiek op zoek naar een gebruikte BMA Axia 2.2, vraag het snel aan ons en wij helpen je.

Stoffering

Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel opnieuw te laten stofferen in onze OPNIEUW! stof met een kleur naar keuze. Een overzicht van alle kleuren en eigenschappen waar u dan uit kunt kiezen staat in onze stoffenkaart.

Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Extra informatie

Conditie

Goed

Instelmogelijkheden

Breedte van armleggers, Hoek rugleuning, Hoogte instelbaar, Hoogte van de armleggers, Rughoogte, Synchroomtechniek met gewicht instelling, Zitdiepte

Stoelframe

Kruisvoet, zwart

Merk

BMA

Zithoogte

44 – 56 cm

Zitbreedte

47 cm

Zitdiepte

47 cm

Rughoogte

92 – 104 cm

Wielen

Harde wielen, Zachte wielen

Armleggers

8Z Armleggers, 8Y Armleggers, 8N Armleggers

Verhuur informatie

Huur deze BMA Axia Office bureaustoel met zwart gereinigde kussens nu direct online! Door te huren betaal je maandelijks een vast bedrag zonder bijkomende (aanschaf)kosten, wel zo makkelijk! Huren is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

Scroll naar boven
Zoeken