skip to Main Content

BMA bureaustoel – tweedehands – zwart nieuw gestoffeerd – Axia Max

BMA Axia Max

Vanaf398,00 Excl. BTW

Vanaf481,58 incl. BTW
Verwijder selectie
Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
Heeft u een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

Versterkt mechaniek

Langere levensduur

Inclusief kledinghanger

Beschrijving

De BMA Axia Max is een sterke stoel met uitstekende ergonomische ondersteuning. De BMA Axia Max is arboverantwoord en de stoel is naar wens in te stellen. De BMA Axia Max heeft versterkte mechanieken, deze zorgen voor een langere levensduur. De BMA Axia Max is een gebruikte bureaustoel in een zeer goede staat. Wij controleren, reinigen en stofferen onze bureaustoelen totdat ze zo goed als nieuw zijn. Als u een tweedehands BMA Axia Max wilt kopen, bent u aan het goede adres.

Stoffering

De stoel is standaard in het zwart gestoffeerd met onze OPNIEUW! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kunt u gebruik maken van onze stoffenkaart.

Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Extra informatie

Conditie

Zo goed als nieuw

Instelmogelijkheden

Armleggers, Breedte van armleggers, Hoogte instelbaar, Hoogte van de armleggers, Rughoogte, Synchroomtechniek met gewicht instelling

Stoelframe

Kruisvoet, grijs

Wielen

Harde wielen, Zachte wielen

Verhuur informatie

Huur deze BMA Axia Max bureaustoel nu direct online! Door te huren betaal je maandelijks een vast bedrag zonder bijkomende (aanschaf)kosten, wel zo makkelijk! Huren is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

Back To Top
×Close search
Zoeken