Content voor Ingelogde Gebruikers

  BMA bureaustoel – tweedehands – zwart nieuw gestoffeerd – Axia Max

  BMA Axia Max

  Vanaf398,00 Excl. BTW

  Vanaf481,58 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Versterkt mechaniek

  Langere levensduur

  Inclusief kledinghanger

  Beschrijving

  De BMA Axia Max is een sterke stoel met uitstekende ergonomische ondersteuning. De BMA Axia Max is arboverantwoord en de stoel is naar wens in te stellen. De BMA Axia Max heeft versterkte mechanieken, deze zorgen voor een langere levensduur. De BMA Axia Max is een gebruikte bureaustoel in een zeer goede staat. Wij controleren, reinigen en stofferen onze bureaustoelen totdat ze zo goed als nieuw zijn. Als u een tweedehands BMA Axia Max wilt kopen, bent u aan het goede adres.

  Stoffering

  De stoel is standaard in het zwart gestoffeerd met onze OPNIEUW! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kunt u gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Instelmogelijkheden

  Armleggers, Breedte van armleggers, Hoogte instelbaar, Hoogte van de armleggers, Rughoogte, Synchroomtechniek met gewicht instelling

  Stoelframe

  Kruisvoet, grijs

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Verhuur informatie

  Huur deze BMA Axia Max bureaustoel nu direct online! Door te huren betaal je maandelijks een vast bedrag zonder bijkomende (aanschaf)kosten, wel zo makkelijk! Huren is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken