skip to Main Content

BMA bureaustoel – tweedehands – zwart gereinigde kussens – Axia 2.6

445,00 Excl. BTW

Vanaf538,45 incl. BTW
Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
Heeft u een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

Ergonomisch

Secondlife

Duurzaam

Beschrijving

Dankzij de vele instelmogelijkheden van de BMA Axia 2.6 kan iedereen comfortabel zitten. De stoel is gemakkelijk naar ieders persoonlijke voorkeur in te stellen. U kunt de hoogte van het zitvlak, de rugsteun en armleggers aanpassen. Ook kunt u de zithoek en -diepte naar eigen wensen instellen. De rugsteun vormt mee met uw rug voor maximale ondersteuning.

De Axia 2.0 serie heeft in 2014 3 verschillende internationale prijzen in ontvangst mogen nemen voor het ergonomische stijlvolle ontwerp. Dit zijn de Red Dot Design Award, de IF-Award en Fira Ergonomics Exellence Award!

Stoffering

Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel opnieuw te laten stofferen in onze OPnieuw! stof met een kleur naar keuze. Een overzicht van alle kleuren en eigenschappen waar u dan uit kunt kiezen staat in onze stoffenkaart.

Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Extra informatie

Instelmogelijkheden

Hoek rugleuning, Hoogte instelbaar, Hoogte van de armleggers, Rughoogte, Zitdiepte

Merk

BMA

Armleggers

Zithoogte

43 – 58 cm

Zitbreedte

48 cm

Lengte zitvlak

47 cm

Rugbreedte

38 – 44 cm

Rughoogte

47 – 50 cm

Back To Top
×Close search
Zoeken