skip to Main Content

  BMA bureaustoel – tweedehands – zwart gereinigde kussens – Axia 2.6

  Vanaf467,00 Excl. BTW

  Vanaf565,07 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Ergonomisch

  Secondlife

  Duurzaam

  Beschrijving

  Dankzij de vele instelmogelijkheden van de BMA Axia 2.6 kan iedereen comfortabel zitten. De stoel is gemakkelijk naar ieders persoonlijke voorkeur in te stellen. U kunt de hoogte van het zitvlak, de rugsteun en armleggers aanpassen. Ook kunt u de zithoek en -diepte naar eigen wensen instellen. De rugsteun vormt mee met uw rug voor maximale ondersteuning.

  De Axia 2.0 serie heeft in 2014 3 verschillende internationale prijzen in ontvangst mogen nemen voor het ergonomische stijlvolle ontwerp. Dit zijn de Red Dot Design Award, de IF-Award en Fira Ergonomics Exellence Award!

  Stoffering

  Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel opnieuw te laten stofferen in onze OPNIEUW! stof met een kleur naar keuze. Een overzicht van alle kleuren en eigenschappen waar u dan uit kunt kiezen staat in onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Instelmogelijkheden

  Hoek rugleuning, Hoogte instelbaar, Hoogte van de armleggers, Rughoogte, Zitdiepte

  Merk

  BMA

  Armleggers

  Zithoogte

  43 – 58 cm

  Zitbreedte

  48 cm

  Lengte zitvlak

  47 cm

  Rugbreedte

  38 – 44 cm

  Rughoogte

  47 – 50 cm

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Verhuur informatie

  Huur deze BMA Axia 2.6 bureaustoel met zwart gereinigde kussens nu direct online! Door te huren betaal je maandelijks een vast bedrag zonder bijkomende (aanschaf)kosten, wel zo makkelijk! Huren is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

  blank
  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken