Content voor Ingelogde Gebruikers

  BMA bureaustoel – tweedehands – zwart gereinigde kussens – Axia 2.3

  Vanaf467,00 Excl. BTW

  Vanaf565,07 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Ergonomisch

  Secondlife

  Duurzaam

  Beschrijving

  De BMA Axia 2.3 is een erg comfortabele bureaustoel dankzij het extra dikke, ergonomisch gevormde, rug- en zitkussen. De Axia 2.3 biedt ook zeer veel comfort aan mensen die wat zwaarder zijn. U kunt de zit- en rughoogte, de armsteunen en de zithoek naar eigen wensen instellen.

  BMA Axia 2.0 serie heeft in 2014 Awards gewonnen op het gebied van ergonomisch comfort en design. Dit zijn de Red Dot Design Award, de IF-Award, de Fira Ergonomics Exellence Award en de IF-Award!

  Stoffering

  Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel opnieuw te laten stofferen in onze OPNIEUW! stof met een kleur naar keuze. Een overzicht van alle kleuren en eigenschappen waar u dan uit kunt kiezen staat in onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Zithoogte

  45 x 60 cm

  Zitting

  47 x 49 cm

  Rug

  35/47 x 57 cm (bxh)

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Verhuur informatie

  Huur deze BMA Axia 2.3 bureaustoel met zwart gereinigde kussens nu direct online! Door te huren betaal je maandelijks een vast bedrag zonder bijkomende (aanschaf)kosten, wel zo makkelijk! Huren is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

  Scroll naar boven
  Zoeken