Content voor Ingelogde Gebruikers

  BMA Bureaustoel – tweedehands – wit gereinigde kussens – Axia 2.5

  Vanaf467,00 Excl. BTW

  Vanaf565,07 incl. BTW

  Dit product is momenteel niet op voorraad.

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Duurzaam

  Ergonomisch

  Secondlife

  Beschrijving

  De BMA Axia 2.5 is een ergonomische stoel, speciaal ontwikkeld om u volledig te ondersteunen. De Axia 2.5 heeft een netweave rug en een bekkenondersteuning voor optimale ondersteuning. De witte kleur geeft een luxe en modern gevoel.

  Stoffering

  Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel opnieuw te laten stofferen in onze OPNIEUW! stof met een kleur naar keuze. Een overzicht van alle kleuren en eigenschappen waar u dan uit kunt kiezen staat in onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Zithoogte

  43 – 58 cm

  Zitting

  47 x 49 cm

  Rug

  35/47 x 59 cm (bxh)

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Verhuur informatie

  Huur deze BMA Axia 2.5 bureaustoel met wit gereinigde kussens nu direct online! Door te huren betaal je maandelijks een vast bedrag zonder bijkomende (aanschaf)kosten, wel zo makkelijk! Huren is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

  Scroll naar boven
  Zoeken