skip to Main Content

BMA bureaustoel – tweedehands – groen gereinigde kussens – Axia 2.1

445,00 Excl. BTW

Vanaf538,45 incl. BTW
Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
Heeft u een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

Ergonomisch

Duurzaam

Second life

Beschrijving

De BMA Axia 2.1 geeft een goede ondersteuning van de onderrug. U kunt de hoogte van het zitvlak en de rugleuning, de zithoek en armleuningen van de Axia 2.1 naar eigen inzicht instellen zodat u de hele dag comfortabel zit en tegelijk een ergonomische houding aanneemt.

De BMA Axia 2.0 serie heeft in 2014 meerdere prijzen gekregen voor het ergonomische en stijlvolle ontwerp. Dit zijn de Fira Ergonomics Exellence Award, de IF-Award én de Red Dot Design Award! Met deze awards laat BMA zien dat de Axia 2.0 serie de beste keus is voor iedereen die comfortabel en ergonomisch te werk wil gaan.

Stoffering

Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel opnieuw te laten stofferen in onze OPnieuw! stof met een kleur naar keuze. Een overzicht van alle kleuren en eigenschappen waar u dan uit kunt kiezen staat in onze stoffenkaart.

Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Extra informatie

Zitting

47 x 49 cm

Zithoogte

45 x 60 cm

Rug

35/47 x 40 cm (bxh)

Back To Top
×Close search
Zoeken