Content voor Ingelogde Gebruikers

  BMA bureaustoel – tweedehands – groen gereinigde kussens – Axia 2.1

  Vanaf467,00 Excl. BTW

  Vanaf565,07 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Ergonomisch

  Duurzaam

  Second life

  Beschrijving

  De BMA Axia 2.1 geeft een goede ondersteuning van de onderrug. U kunt de hoogte van het zitvlak en de rugleuning, de zithoek en armleuningen van de Axia 2.1 naar eigen inzicht instellen zodat u de hele dag comfortabel zit en tegelijk een ergonomische houding aanneemt.

  De BMA Axia 2.0 serie heeft in 2014 meerdere prijzen gekregen voor het ergonomische en stijlvolle ontwerp. Dit zijn de Fira Ergonomics Exellence Award, de IF-Award én de Red Dot Design Award! Met deze awards laat BMA zien dat de Axia 2.0 serie de beste keus is voor iedereen die comfortabel en ergonomisch te werk wil gaan.

  Stoffering

  Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel opnieuw te laten stofferen in onze OPNIEUW! stof met een kleur naar keuze. Een overzicht van alle kleuren en eigenschappen waar u dan uit kunt kiezen staat in onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Zitting

  47 x 49 cm

  Zithoogte

  45 x 60 cm

  Rug

  35/47 x 40 cm (bxh)

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Verhuur informatie

  Huur deze BMA Axia 2.1 bureaustoel met groen gereinigde kussens nu direct online! Door te huren betaal je maandelijks een vast bedrag zonder bijkomende (aanschaf)kosten, wel zo makkelijk! Huren is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

  Scroll naar boven
  Zoeken