skip to Main Content

BMA Bureaustoel – tweedehands – blauw gereinigde kussens – Axia 2.2

Huur vanaf 47,00

Verwijder selectie
Totaal: ( Dagen).
Retourneren in Dagen.
Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
Heeft u een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

Ergonomisch

Duurzaam

Second life

Beschrijving

De BMA Axia 2.2 heeft vele instelmogelijkheden, zo kunt je altijd in een plezierige houding zitten. Hierdoor is de BMA Axia 2.2 geschikt voor 98% van alle mensen. Ook heeft de BMA Axia 2.2 het kantelmechaniek en de gewichtsinstelling. Deze beide functies geven je een ontspannen gevoel evenals een actieve zit, hiermee wordt de bloedsomloop gestimuleerd.

Verschil met BMA Axia 2.1
De rug van de BMA Axia 2.2 is hoger dan die van de BMA Axia 2.1.

  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Zeer goed instelbaar
  • Optimale ondersteuning

Stoffering

Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel opnieuw te laten stofferen in onze OPNIEUW! stof met een kleur naar keuze. Een overzicht van alle kleuren en eigenschappen waar u dan uit kunt kiezen staat in onze stoffenkaart.

Armsteunen

De BMA Axia 2.2 word standaard geleverd met de witte verstelbare armsteunen en 8N armpads. Gaat uw voorkeur uit naar een andere armsteun? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Extra informatie

Merk

BMA

Wielen

Harde wielen, Zachte wielen

Verhuur informatie

Huur deze BMA Axia 2.2 bureaustoel met blauw gereinigde kussens nu direct online! Door te huren betaal je maandelijks een vast bedrag zonder bijkomende (aanschaf)kosten, wel zo makkelijk! Huren is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

Back To Top
×Close search
Zoeken