skip to Main Content

BMA bureaustoel – tweedehands – Axia Office – met Smart technologie

445,00 Excl. BTW

Vanaf538,45 incl. BTW
Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
Heeft u een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelen

Comfortabel

Smart Technologie

Secondlife

Beschrijving

De BMA Axia Office met Smart Technologie helpt u met een goed ondersteunde en ontspannen houding tijdens het werken. De stoel geeft bijvoorbeeld een trilsignaal wanneer u te lang zit.

Smart Active technologie

U kunt de gratis de bijbehorende Axia Smart Active-app downloaden en deze te verbinden met het signaal van uw stoel. Als u uw eigen zitprofiel in de app zet, ontvangt u persoonlijk advies over hoe u uw werkhouding kunt verbeteren. Ook ontvangt u in de app leuke en praktische tips voor een actievere werkstijl.

Stoffering

Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel opnieuw te laten stofferen in onze OPnieuw! stof met een kleur naar keuze. Een overzicht van alle kleuren en eigenschappen waar u dan uit kunt kiezen staat in onze stoffenkaart.

Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Extra informatie

Zithoogte

44 – 56 cm

Zitbreedte

47 cm

Zitdiepte

46 cm

Hoogte

94 – 106 cm

Back To Top
×Close search
Zoeken