skip to Main Content

  BMA bureaustoel – tweedehands – Axia Office – met Smart technologie

  Vanaf467,00 Excl. BTW

  Vanaf565,07 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Comfortabel

  Smart Technologie

  Secondlife

  Beschrijving

  De BMA Axia Office met Smart Technologie helpt u met een goed ondersteunde en ontspannen houding tijdens het werken. De stoel geeft bijvoorbeeld een trilsignaal wanneer u te lang zit.

  Smart Active technologie

  U kunt de gratis de bijbehorende Axia Smart Active-app downloaden en deze te verbinden met het signaal van uw stoel. Als u uw eigen zitprofiel in de app zet, ontvangt u persoonlijk advies over hoe u uw werkhouding kunt verbeteren. Ook ontvangt u in de app leuke en praktische tips voor een actievere werkstijl.

  Stoffering

  Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel opnieuw te laten stofferen in onze OPNIEUW! stof met een kleur naar keuze. Een overzicht van alle kleuren en eigenschappen waar u dan uit kunt kiezen staat in onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Zithoogte

  44 – 56 cm

  Zitbreedte

  47 cm

  Zitdiepte

  46 cm

  Hoogte

  94 – 106 cm

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken