skip to Main Content

  Thuiswerkplek huren

  Thuiswerken is de norm en wordt veel opgepakt binnen bedrijven. Niet iedereen beschikt thuis over de juiste, ingerichte thuiswerkplek. Wij hebben hier een speciale selectie gemaakt van onze beste ergonomische én duurzame producten om te huren. Weet je nog niet hoe lang je thuis gaat werken maar wil je toch een tijdelijke thuiswerkplek inrichten, dan is onze verhuurservice hier uitstekend voor. Je betaalt dus alleen voor het gebruik, makkelijk toch!

  Toch liever kopen?

  Er zijn diverse mogelijkheden om bij OPNIEUW! je circulaire werkplek in te richten. Je kunt naast onze producten aanschaffen ook onze producten aanschaffen in plaats van huren. Dan zijn de producten direct van jezelf.

  We helpen je graag bij het circulair inrichten van je thuiswerkplek

  Onze circulaire oplossingen

  Wij streven daarnaast naar 0% afval tijdens de productie van onze circulaire, ergonomische kantooroplossingen. Wij gebruiken zo min mogelijk nieuwe grondstoffen om onze producten te maken. Dit doen wij mede omdat grondstoffen steeds schaarser worden. Wij vermijden afval en nieuwe grondstoffen omdat wij zoveel mogelijk hergebruiken tijdens onze productie.

  Contact

  Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je aan de hand van deze pagina nog vragen? Neem dan contact met ons op en onze adviseurs helpen je graag verder.

  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken