skip to Main Content

Stoelen huren

Ben je op zoek naar stoelen huren in plaats van aan te schaffen. Wij bieden een breed assortiment voor de verhuur van stoelen en ook tafels. Organiseer je bijvoorbeeld een groot evenement en ben je op zoek naar een grote partij stoelen, dit kunnen wij verzorgen. Het is daarbij mogelijk om dit voor een dag te huren of voor een langere termijn. Bij een vergadering, bijeenkomst of evenement is het verstandig om juiste vergaderstoelen te kiezen. Daarom zorgen we ervoor dat je comfortabel zit en niet wordt afgeleid door slechte stoelen. Je kunt daarom stoelen huren met een achtergrond in ergonomie.

Comfortabele stoelen

Voor tijdelijke kantoorinrichting willen we bureaustoelen en bureaus leveren die voldoen aan de arbo normen. Daarom hebben we onze keuze samengesteld op basis van de ergonomische kwaliteiten van de stoelen en tafels. Tegenwoordig brengen we een aanzienlijk deel van onze werkdag zittend door achter onze computer of zittend tijdens vergaderingen en pauzes. Daarom zijn goede comfortabele stoelen erg belangrijk. We zijn druk en letten dan niet meer op onze zithouding. Hierdoor kunnen klachten al snel ontstaan. Voor iedere plek binnen jouw organisatie is het van belang dat mensen goed zitten, waardoor men energieker en productiever blijft en minder kans heeft op lichamelijke klachten. Denk bij het huren van een bureaustoel aan de ergonomische kwaliteit van de bureaustoel. Voor jouw gemak voldoen onze bureaustoelen aan de NPR en NEN normen.

Voordelen van stoelen huren

  • Zo kunt u alvast zitten, tijdens het overbruggen van levertijden.
  • Door stoelen te huren, is de druk lager op uw liquiditeit.
  • Stoelen huren helpt u flexibel te zijn binnen uw organisatie.
  • Wij bieden ergonomische stoelen, zodat je lekker zit.

Vrijblijvend advies

We bieden voor iedere ruimte een keuze uit diverse stoelen: bureaustoelen, vergaderstoelen, kantinestoelen en nog veel meer. Vragen? Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvend advies via 088 240 00 72 over stoelen huren bij ons.

Back To Top
×Close search
Zoeken