Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished instelbare tafel N-poot

  Vanaf237,00Excl. BTW
  Vanaf286,77 incl. BTW
  Verwijder selectie

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  Andere suggesties…

  Voordelen

  ✓Refurbished

  ✓Makkelijk in onderhoud

  ✓In verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar

  Beschrijving

  Deze N-poot tafel is in hoogte instelbaar met een inbussleutel. Het hoogtebereik van de tafel is 62 – 85 cm en is in stapjes van 1 cm instelbaar. De tafel heeft een unieke vormgeving, waardoor het lijkt of het blad zweeft op het onderstel. De tafel is in verschillende formaten te verkrijgen, waardoor de tafel zowel als bureau- en vergadertafel als kantinetafel geschikt is.

  Tafelblad keuze

  Onze bladen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Voor een overzicht van alle mogelijke bladkleuren kun je gebruik maken van onze kleurenkaart.

  Wens je een andere kleur en/of maat of heb je vragen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Voor meer informatie over de tafel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Productconditie

  Zo goed als nieuw

  Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Hoogte

  62 – 85 cm

  Afmetingen blad

  160 x 80 cm

  Kleur bureaublad

  Wit (T014), Akazia (T564), Ahorn (T519), Lichtgrijs (T013), Blank Beuken (T313), Kersen (T515), Havanna (T526), Wilde peren (T518), Bruin Eiken (T539), Donker Eiken (T523)

  Type onderstel

  Framekleur

  Aluminium, Wit, Zwart

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken